Takde Kerja Cari Kerja



Oleh kerana buhsan yang amat tanpa ketiadaan wife disisi, maka aku pon mengisi masa lapang menyusun duit 10 sen menjadiii..................................







hehehehhehehe......

17 comments:

Nora Shahaira said...

dik..memg ternyata ko tak de keje..mcm arwah ayah akak dulu..habis dia lekatkan duit syiling 50sen kat kabinet tv

KERTAS A4 BLOG said...

Kak Nora...kekekkekek...Keje kat opis ade kak, tapi keje kat umah jek tak dek...Mesti kak nora berputih mata tengok duit 50 sen kat situ kan, kalau di ambil satu belik aiskrim pon sodap! :p

Nora Shahaira said...

tgh bersabar dgn dugaan, cuma terkadang bleh tersungkur juga..

kalo gam dah tak kuat dulu, duit tu tanggal dan jatuh..wa..suka..kalo tak cabut pun akak kikis, tp tak leh byk..nanti apak menjerit..last-last apak balik kikis kasi duit belanja sekolah..hahaha

KERTAS A4 BLOG said...

kak nora, sebelum tersungkur, pastikan husband ada seblah heheheheh :p

wah, GOOD IDEA! Pasni da ada anak, nak tampal kat pintu masuk rumah lah... nak pigi skolah, kikis satu, tanda kat kertas hehehehehhehehehe :p

waalllaa! said...

haha..mmg ang xdak keja ni..hehehe..smpai cenggitu jadinye bile wife xde..harruuuu,,,hehe

KERTAS A4 BLOG said...

Waalllaa, hehe...tu baru satu harii...dan nak masuk dua hari da ni... Hari biru ni... :p

waalllaa! said...

saya pon ade gak wat enry kira duit siling ni dulu..ni haa..

http://myblowie.blogspot.com/2010/11/sikit-sikit-lama-lama-jadi-bukit.html

princess laila said...

wahh.. :) rajen benaw..huhu~ thanx 4llow yah!

KERTAS A4 BLOG said...

Waalllaaa,hahahahahhaha..... aku bukan kira arr..aku susunn... ape kate ko susun duit tu jadi name ko pulaks :D

KERTAS A4 BLOG said...

Princess Laila.... No problemoo.... aku memang suke follow orang dan kacau orang skalik :p

Encik Luncai said...

kekeke..memang ko xde keje tapi nampak kesenian..nice

KERTAS A4 BLOG said...

Incik Luncai, tima kasii...timaa kasii... alahai kembangnyer la idong neh mueheheheheh...

mizzura said...

ni memang stok takde kerja ni..sampai gini boleh wat..

KERTAS A4 BLOG said...

Mizzura.... Tolonglah bagikan kerja pada aku neh :p

kamarukom said...

haha ni abes bosan ni bro..but kreatif hahak

KERTAS A4 BLOG said...

hohoho...canni la kalau wife takdak disisi...tenkiu kamarukom :)

ZORA said...

terbaik ni...

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------