Hasil PerTama :)



Setelah sekian lame tak mempedulikan "A.W $urveys" (rujuk Post sebelum : Post 16 Jan), aku terkejot melihat nilai pendapatan yang melebihi nilai redeem.

Aku telah dapat meredeem $75.00 (RM229.08) dari website berkenaan melalui "Paypal" yang akan clear dalam beberapa hari. WaaaahhhH! Aku tak keluar duit sesen pon untuk website ni, just mengajak kawan join jek sama ada melalui e-mail atau blog ni. Kepada mereka yang register under aku melalui blog ni, trime kasih di atas kerjasama anda. Anda juga teruskan berusaha mendapatkan seberapa ramai ahli untuk register bawah anda pulak hehehe...Bukan kene bayor pon, free jek...

Terima kasih dan Berusaha!

Tambahan: Kepada mereka yang nak join, jangan tanya aku banyak, bace post aku yang sebelum ni. Aku tak paksa korang join, aku takde amik duit korang, aku takde suh korang bagi duit kat sape-sape dan last skali aku takde nak bagi duit kat korang, website tu yang bagi okeh!



6 comments:

Fiqas said...

nk join tp tak ada paypal...

KERTAS A4 BLOG said...

Dont't Worry Be Happy... Fiqas boleh register account paypal free sahaja di website ini
https://www.paypal.com/my

Create account paypal free sahhh ha jaaa.... Tiada bayaran dikenakan..Kalau kene bayor, Kertas A4 pon tak mau join hehehehe...

pai said...

Bro, aku registar under ko ari tu. Skarang aku da ada $50.00, lagi $25.00 cukup la kuota aku nak redeem. Susah nak bagi percaya orang ni bro. Kalau benda free camni susah lak nak percaya, kalau yang berbayar ramai pulak yang tertipu. So stupid la. Aku berusaha ni bro!

KERTAS A4 BLOG said...

ngiohoohohoho... Pai, terime kasih kerana register under aku... n terime kasih kerana memahami... cantu lah, benda free taknak lak dikejor, yang berbayor pulak mencirit cirit di join nyer...pastu kene tipu marah... :p

sabree hussin said...

Banyak jugak income tu

KERTAS A4 BLOG said...

Sabree Hussin : Boleeeeh laaa... bende free hehehehheeheheh :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------