Seorang bermain 2 Gitar

Selalu tengok main satu gitar je kan... Ni tengok budak ni main dua gitar, dengan cord berasingan menggunakan dua tangan...fuhh...Mantaps! Macam mane lah jari-jemarinya memetik string yang berasingan. Jom layan :





Video dari sumber Youtube!

 

10 comments:

Encik Luncai said...

memang hebat la beliau.aku main lagu fight 4 ur right pun terkial2..hehe

waalllaa! said...

waahh..bagusnyer org nie..terrorist tol boleh synchronize kan otak dia utk main dua2 gitar tu sekali gus..dia dpt control otak dia dgn bagus!

KERTAS A4 BLOG said...

@Incik Luncai...Amoihh...A.C.A.B yeee...same taste kite ni...Now & Again hehehehheheheh :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Waaalllaaa! tu ar, tengah pikir macam mane die synchronize otak kiri dan kanan die...bleh lak pikir 2 belah arah...Tah tah, tangan kiri ngan kanan die bleh menulis :p

waalllaa! said...

haha..try la..need a lot of homework ni baru leh wat camtu..

KERTAS A4 BLOG said...

@Waalllaa!....Aku da bersara main gitar ni waalllaa... bujang dulu-dulu boleee laaaaa hehehhe :p

waalllaa! said...

haa!! ni kamu kena tagged! susah sgt la chat box tu..asyik xdpt nk anta msg kt situ..huhu
cpt join ni! dpt choc!
http://myblowie.blogspot.com/2011/01/give-away-ferrero-garden-by-shahjihan.html

KERTAS A4 BLOG said...

Waalllaaa.... Hoh! tekejot gua...hehehhehe... mekasih ingat kat aku ni... :p

kamarukom said...

ko bile lg nk buat A4? leh celen namewee hahaha

KERTAS A4 BLOG said...

aku da buat dulu, ko je tak perasan...cube cari kat youtube tu :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------