Rezeki Hari Ini

Tengah hari tadi aku dapat SMS dari Datin *** ****** a.k.a CEO kampeni tempat aku berkerja. SMS yang membuatkan mate aku bersinar-sinar dan hati berdebar-debar riang.

SMS tu berbunyi lebih kurang macam ni " Selepas perbincang bersama MD (Managing Director) dan Superiors, Kampeni akan menaikkan gaji anda kepada ****.**.. Oleh kerana gaji bulan Januari telah di-bank in kan, jadi kampeni akan memasukkan balance kenaikan untuk Januari kepada Gaji Bulan Februari.. Means Gaji Februari yang baru + Balance dari kenaikan Gaji Januari"

Huoooohh! Gaji naikkk!. Yesh yesh Yes!... SYukur Alhamdulillah.... Aku rase ini adalah rezeki untuk baby yang masih dalam kandungan wife aku...heheh...arrghhhh Aku Gumbiraaa! Gumbiraa! hiaahahahhhah!



Esok aku kerja dengan lebih tekun lagi....Ngiiahahhahah! Thanks to Top managements of my Kampeni! I'll work harder!

12 comments:

Encik Luncai said...

tahniah2..makin masyuk la.. :)

KERTAS A4 BLOG said...

Mekasih Incik Luncai... Makin masyuk untuk wife dan bakal baby hehehe... untuk aku ni, asal bleh makan dan ade tempat tinggal pon da cukop :p

waalllaa! said...

ni sebab datin tu kesian kat ko..sbb sume jawatan yg ade kat situ ko buat tanpa mengeluh..hehehe..
anyway tahniah! rezeki baby tuu..hehe

KERTAS A4 BLOG said...

Waaalllaaa... ngiahahhaha... yea la kot... Wat dengan ikhlas orang kate heheheh :p tenkiu waaaalllaaaaa!

Reyha said...

xjadi cari keje kat KB la nie? waaaaaa nak balikkkkk

Fiqas said...

tahniah...masyukkkkkk ye... bila nk belanja kekawan ni?

sarah abadan said...

alhamdulillah...tahniah2!! semoga rezeki anda bertambah2 amin~ :D

KERTAS A4 BLOG said...

@Reyha aka Dinda... kakakakaka...kalau ade rezeki kat sana, kita balik lerrr :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Fiqas... mekasih!... err...kene belanja wife ngan anak dalam perut dulu..haeeheheh :p

KERTAS A4 BLOG said...

@sarah abadan....mekasihhh! Insya Allah..Aminn :)

Fiqas said...

ooo...wife pregnant ek..anak sulung ke? tahniah...

KERTAS A4 BLOG said...

@Fiqas...haa anak sulung.. mekasih mekasih!

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------