Ingin Mendapatkan Kerja Di KeLanTan


 Kalau ingin mendapatkan info mengenai kekosongan Kerja Di Kelantan boleh lah meng 'Usyar" nye di lawan web di bawah:

http://jmc-kotabharu.blogspot.com/

P/S : Teringinnyeeeerrr aku nak kembali ke kampong halaman............Tapi jawatan sesuai takdak....

6 comments:

Nora Shahaira said...

sama la..akak kena ikut hubby..huhu..
Kak NOra follow ya..

KERTAS A4 BLOG said...

Akak kene ikut suami ek,,,,sy ikut isteri hehehehe...

Thanks sebab follow sy =)...Sy follow akak balik...jeng jengg!

Hazari. said...

balik kampung ? asal kelantan ke ? waaaaa ~~

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

nie ade kerja kosong ngan Kemaman Bitumen..company oil n gas

http://diary-of-jamal.blogspot.com/2011/01/career-with-kemaman-bitumen-company-sdn.html

KERTAS A4 BLOG said...

Hazari, ye kawe asal dari sana hehe.... Kalau boleh nak balik kerja sana, takyah susah-susah apply cuti nak balik kampung :p

KERTAS A4 BLOG said...

Jamaluddin Abu Bakar, terima kasih kerana berkongsi info, semoga dapat dikongsi bersama pelawat blog Kertas A4 ini...
Canne pon, Kemaman jauh jugak tu bro hehehehehehe . Nak Kelate jugak :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------