PenCarian Blog Paling Ringan, Ideal dan Berat 2011

  1. Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Ringan, Ideal Dan Berat 2011
    Setel Bro!

  2. Letak Header Hikayat Si Luncai

     Setel Bro!

  3. Jawab soalan ni : Blog korang ringan, ideal atau berat ?
    Ringan 
    Setel Bro!

  4. Tag rakan-rakan blogger korang sesuka hati
    i.   Waalllaa! 
    Setel Bro!

  5. Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
    Setel Bro!

  6. Blog-blog yang join segmen ni luncai akan timbang berat di iwebtool
    Ko Setelkan Nanti Bro!

  7. Pemenang akan luncai promote dalam sticky post selama 1 minggu
    Ko Setelkan Nanti Bro!  

  8. Tarikh tutup 31 Jan 2011 / 11:59 PM
    Ko Setelkan Nanti Bro!  





       

22 comments:

Encik Luncai said...

thanks join..apasal aku asyik gelak je bila masuk blog ko..sempoi lah..

KERTAS A4 BLOG said...

hiaahhaha... aku pon tergelak sendiri ni.. kite gelak same same lah kakakakkkak :p

Encik Luncai said...

best ada blogger ceria macam ni..jom gelak reramai..hahahahaaha

KERTAS A4 BLOG said...

ari minggu kita gelak, ari kerja kita sakit otak hiahahahhah! Gelak Gelak ahhahahah!

waalllaa! said...

hahah..elokla.ko tagged aku..aku tagged ko..hahaha
nah amek ni..aku tagged ko balik..wakakaka

http://myblowie.blogspot.com/2011/01/pencarian-blog-paling-ringan-ideal-dan.html

KERTAS A4 BLOG said...

Waalllaaa!....hiaaaahhahahhahahahhahahah!

princess laila said...

heee..kalo blog ringan taper lah..
cuba mcm blog laila..
abis sume na disumbt! hoh0~
t lah,ad mase na adjust2 skit..ngee~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

loh, u punya blog memang ringan. but minee, nah amekk , 200kb, boratt doh.

kamarukom said...

hahaha aku kene tag kaaa! aku punye skang 140 bai..berat dowh..tu pun dh limitkn entry haha

KERTAS A4 BLOG said...

@Princess Laila...kalu tersumbat jangan luper amik pam, kasi pam pam sedut sikit, bagi lancar..kekekekekkee :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Fifiey Lychee Maration... hoh! Unik betul name nye...siap lychee...lychekang ni hahahah! takpe, bg peluang aku menang tu akkakakakka :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Kamarukom a.k.a peminat rozmey...... ye la, aku tag ko sebab ko kan peminat rozmey...kahkahkahkah! Ko pon bagi aku menang jugak..Yesh!

Encik Luncai said...

patut la cari korang tak jumpa..melepak kat sini rupanya.. aik?? peminat dr rozmey pun ada..haha..

Dhia BellamiZam said...

nicE!! ijau..febret color my mom...heheheh
folow u...folow me back k..ngee~heheh ^_^

KERTAS A4 BLOG said...

@Encik Luncai.... kakakka... peminat dr rozmey tuuu...jgn usik die luncai...die maghah kakakkakaks :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Dhua Bellamizam... tenkiu tenkiu... ijau kan sejuk mate memandang ngehehehhehe... dah dah.. aku da follow tu...mekasih :p

cik Dil said...

ehh ringan nii..pakai JusMate5 ye??hahahaha

KERTAS A4 BLOG said...

@Cik Dil... ngiohohohho.... aiyokk...JusMate5? blueerrrkkk..kakakakkak :p

kamarukom said...

haha cilakak angpa...jutawan tu beb..dikelilingi hotchicks plak tuh haha

KERTAS A4 BLOG said...

@kamarukom....kakakkaka....btul ke hotchiks...ntah ntah...awww...wakkakakakka... wakkakakakka :p

iekasub said...

haloo! join segmen encik luncai jugak! :D iekasub follow anda.. :))

KERTAS A4 BLOG said...

@iekasub... yea join...tapi da kalah ni ngeheheh.... mekasih follow..aku akan follow ko balik..yesh!

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------