Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011

Yesh! Aku sekali lagi telah menjerumuskan diri ke dalam kontes anjuran Para Blogger.. Kali ini Kontes diberi nama  Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 anjuran 2DAYBLOGGER yang hensem lagi bergaya.. Terima kaseeyyyy diucapkan kepada Encik Luncai kerana telah Men-Tagged-Kan aku untuk turut same menjerumuskan diri ke dalam kontes ini..


make a gif


PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT:-

1.Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
Sentel Bro!

2.Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
Sentel Bro!

3.Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
Sentel Bro!

4.Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe
   i. Cik Waalllaaa!
  ii. Cik RiRiLiCOus
 iii. KaK NoRa
Sentel Bro!

5. Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011
Lu Sentel Kan lah Bro!.. Kekekek 

Yesh!

20 comments:

Encik Luncai said...

hehe..sentel bro..

KERTAS A4 BLOG said...

@Encik Luncai... Sentelll! hehehe :p

Nora Shahaira said...

WEhhhh...kak nora mana tu?...
maklumlah nora kan ramai...
terperasan pulak sesorang...malu lah weh..

Fiqas said...

good luck ... blog ni cantik dengan hijaunya...

pst, klu menang jom kita pekena teh tarik ek...:P

KERTAS A4 BLOG said...

@Kak Nora... yee arrr Kak Nora la tu.. ecececec.. Wat tak tau pulak.. padahei kalau klik kat name tu kluar website die.. :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Fiqas... mekasih! hijau kan sejuk mate memandang.. tapi aku tak kisah fiqas menang ke tidak, tujuan utama ialah untuk memeriahkan majlis je.. he he he he...

teh tarik dalam bahasa mandarin = la la cha :p

Nora Shahaira said...

hampe tempe la mu..nasib baik akak jenguk..kalo akak tau..buat tak tau je semalam..(ni berlagak juga nak masuk ek..) muahahaha...

waalllaa! said...

hehe..kena tagged lagi..sabor2..yg ritu pon xwat lagi contest gambar tu..sabor2 neh..

KERTAS A4 BLOG said...

@Kak nora...ngahahhahaha!

KERTAS A4 BLOG said...

@Waalllaaa... ye aku ngah bersabor ni.. kalu tak sabor, aku paksa ko wat sekarang jugak nanti heheheheh :p

Nora Shahaira said...

weh..jgn masuk kosong jek..klik heartbeat akak ya..

KERTAS A4 BLOG said...

@kak Nora... huaaaw! ye nanti kami klik hari hari...ngehehhehe :p

nelly said...

yeah ! gud luck2!!

KERTAS A4 BLOG said...

@nelly... ngahahha.. yeh yeh.. gudluck to you!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jom jengah blog pinky momma..join my 1st GA..cool wif sunglass..laki pompuan pun leh join!
ada award nak juga utk my follower..jom jom jom jom heboh2..

KERTAS A4 BLOG said...

@Pinky Momma... orait...akan menyusuuulllll :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi pesaing2 blog;p
pencarian blog tercantik apisv2

bun said...

gudluk

datang buat spotcheck
tok pilih 10 blog tercantik

jangan lupe vote saye
kat kump 2 no 28

thanks

shigellazoster said...

singgah jenguk para peserta....

KERTAS A4 BLOG said...

@bun.... haha.. tahniah tahniah... nanti gue tolong votekan.. no hal lah! :p

@shihellazoster... aii.. jenguk je ke.. :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------