Cuti Cuti Cuti!

Oleh kerana faktor yang tak dapat dielakkan, aku telah memohon kerja sparuh hari pada hari ni, dan cuti sepenuhnya pada besok hari...

Hehehe... Balik Kampongggg ho ho ho Balik kampongggg...Yehhhaaa..!

Yeehhaa! Yeehhhaa! Yeehhaa! (spastik la pulak ngehehe )

Tambahan: Aku tak online hari ni start pukul 1.00 pm hingga besok hari.... Sebab nak kene pegang stereng kete drive balik kampong..Kepada mereka yang mem follow aku, aku akan memfollow korang balik pada esok hari yeeeeee...! Selamat Bercuti!  :p

17 comments:

hamzah ian said...

lawak der kepala diaorang gerak2.. ahahaha

waalllaa! said...

selamat balik kampung..drive carefully..wife kamu tegah pregnant tu..hehehe

Yutaka Mushimura said...

drive secara perlahan..biar cam siput sedut...asal sampai ke kampung halaman...hooyeehh

tips terbaru

Tips Bagaimana Nak Menyayangi Seseorang

Kenali Hati Lelaki Dan Cara Memikat Hati Sanubari Teruna

Kenali Pekara Yang Menjengkelkan Wanita

Nora Shahaira said...

orang baru nak balik kg
akak baru sampai umah dari kg

Nora Shahaira said...

akak ter tag nama ko la yek..

http://aurajarinora.blogspot.com/2011/02/wargh.html

Encik Luncai said...

selamat bercuti..aku sedih sbb kena keje

KERTAS A4 BLOG said...

@Hamzah Ian...wakakakkaka....cube la duk dalam kete dengan rupe macam tu :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Waalllaaa!...hoho..tenkiu...aku drive carefully ni, 150km/j jee...ngeeee :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Yutaka Mushimura.... aiyark...tak bleh la drive slow...ngantuks...hehe..kalu ade kete kat depan, mesti mau racing punya... :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Kak nora...wekekke...nak wat canner, ari isnin kerja... best kan duk kampong :)
tenkiu tagged kami...! :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Incik Luncai....ololololo...sabar yea...gaji triple tuuu keje time cuti...lagipon ko kan perkerja terbaik tahon ni heheheh :p

CinderLaLa said...

Selamat bercuti... Sedih x dpt balik kampung.. T_T

KERTAS A4 BLOG said...

@Cinderlala...sabor je la...Kekadang khidmat kita diperlukan, jadi terpaksa la berkorban..nanti naik la gaji gehehheheheheh :p

Reyha said...

bwk kete mcm ribut. pantang kite pejam mate je terus nak terbang

KERTAS A4 BLOG said...

@Reyha aka Dinda....racing maaaa! :p

Princess Nur said...

kg mano demo..hehe

KERTAS A4 BLOG said...

@Princess Nur..Kg kawe kt kubang kerian :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------