Busy,,, Terlalu Busy.... Busy Gilaaaa!

Huooooooowwww! 

Sori ar rakan-rakan sekalian alam, aku terlampau busy dengan keje... Tak nyempat nak wat post baru yang lebih menarik... Apepon, aku selalu melawat page korang semua (yang ade entry baru tuuuu) hehehe... Dalam busy berkerja, untuk santai jap bleh la aku pigi blog korang time keje tuu... Korang memang rajin dalam aktibiti blog ni... hehe.. tahniah tahniah...!

Nanti agak-agak da tenang, bleh la kita beramas mesra...opps...beramah mesra...hehe...hehe.. hehe!

Heppi blogging...jangan lupakan blogku di dalam blogmu...kekekekekekekekekeke!


Tambahan: Supplier aku ade bagitau, pada 17-19hb Februari ini akan diadakan MTE (Malaysian Technolgy Expotion) di KLCC... University akan menunjukkan teknologi baru yang dihasilkan oleh mereka.. AKu mungkin akan pigi kesana untuk tengok apa budak budak ni da buat untuk menghancorkan dunia ini...kakakak...kakakka... jangan mareee!... nanti kene jual!

10 comments:

Encik Luncai said...

relax la bro..ada mase nanti ko update la.jangan jadikan blog ni satu bebanan..

CinderLaLa said...

Dalam busy berkerja, untuk santai jap bleh la aku pigi blog korang time keje tuu... ayat ni...ngehehehe.. Kalo sy dh buka blog..bukn santai sekejap nma ny.. *_*

Nora Shahaira said...

ish..kalo buka blog memang tak leh pakai istilah sekejap..walaupun tak post entri

Myrilicious said...

baiklah menunggu kamu tu tak bz

KERTAS A4 BLOG said...

@incik Luncai... hioohohoho...berat wooo tanggungan ...

KERTAS A4 BLOG said...

@Cinderlala... hehe... ayat tu memang klass kan... jangan smpai lupe nak berkerja da lerr...hehe :)

KERTAS A4 BLOG said...

@Kak Nora... Wahh.. ini sudah kira fanatik blog ni...hehe...syabas!

KERTAS A4 BLOG said...

@Myrilicous...Mekasih Tunggu... kekekeke.... kekekeke... :p

Fiqas said...

sama la kita..saya pun bz gak... bw time keje kejap2 je... time mata penat hadap pc..:)

KERTAS A4 BLOG said...

@Fiqas... wahh! same ek? hehe.. tu arhh... awal awal tahon ni memang banyak keje.. keje keje kejeee.. nak idop.. heheh

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------