aku, dia & vintage photo contest

Aku telah berjaya menjerumuskan diri ke dalam kontes anjuran Kamarukom yang hensem dan bergaya (bodek sikit la). Berikut adalah maklumatnye:

aku, dia & vintage
http://komandthetypewriter.blogspot.com/
n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge
**if ciplak, disqualify okey**
abes simple leh gune on9 editor mcm picnik tau!

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek....
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**

Haa! Best kan.. Kalau nak tau adiah sila la ke blog En kamarukom yang kacak dan hensem (bodek lagi)..

Ok.. Ini gambar dari aku...hehehehehehehe!


Ini gambar original...Takde ciplak punya...Gambar aku kawen ni..


 heehehHHeehEhEHeHehEH... Begitulah taruhan gambar dari aku.. Aku tag kan konco-konco berikut:


Selamat menilai wahai panel juri yang hensem, kacak, tampan, segak dan bergayey! (Bodekk gilaaa!)..

Ngahahahahhahah!

18 comments:

Encik Luncai said...

aduyai..aku di tag akhirnya..aku malas nak join contest ni sebab kalau join mesti aku bolot hadiah tu..wakaka..

p/s:tengah belek2 album gambar ni..nanti aku join

KERTAS A4 BLOG said...

@Incik Luncai... wakakkakak... ala kalo ko menang ko pass je hadiah kat aku :p

p/s: boh gambar ko ngan awek ko lar :p

kamarukom said...

todia abg A4 kita~~ ltk gmbar kawen pulak~~
mksudnye bile tgk gmbr kawin, trigt zaman mengorat awek la nih haha..trharu beb hahak..
tenkiu join A4! sweet dowh..dlm ht bertaman2
@luncai>ade awek dh rupenye hahak

KERTAS A4 BLOG said...

@kamarukom... tediaaa tediaaa! dalam hati aku ade ultraman woooo! ko ni, segan aku..heheheh :p

p/s: luncai ade awek? Oh my! gehehehheh :p

kamarukom said...

holamakkk! tmbah lg bro! haha..
seb bek ko bgtau..klu x xtrpndg aku..
gmbr last tu smart..trigt zaman skolah dlu hahak!
mane awek luncai weh?fuhfuhh.gilak r

KERTAS A4 BLOG said...

@kamarukom... kakakkaka... saje je tambah.. wat penangan mata sket... Ko pigi la tanya luncai mane awek die..ngehehheheh...luncai...oooOOo Luncai... wakkakakaks :p

Encik Luncai said...

cettt..awek?..xpenah dengar pun perkataan ni..hahahaharunnn

KERTAS A4 BLOG said...

@iNcik Luncai... amoi penah dengar ka? gahahahah! Gahhahahahahks :p

waalllaa! said...

hehe..aku kena tagged eh?? hehe..nnt ambe wat..
ambe letih lagi nie..baru balik dr kampung..ngehngehngeh..mana angpau nyaa..org yg dah kawin kena bagi kt org yg belom kawen..kehkehkeh..
En.luncai tuu..malu2 lak sebut sal awek diaaa..kikikik..

KERTAS A4 BLOG said...

@Waalllaaa! hioo! aku tgh hari jap lagi baru nak drive balik Damansara... Aku ang pao takde,,, tapi pao ang bleh laa...gahahah!
Luncai memang malu malu sweet gitu...la la la :p

Fiqas said...

aiyark...itu saya kena tag kah?? aiyo, ini macam rr, mau kena cali itu gambar lama dulu rr... wa tadak itu baru punya gambar... hehheheehh..

good luck...:)

KERTAS A4 BLOG said...

@Fiqas... iyalah..taggelah.. mari sama sama join lah geheheh...boh gambar zaman skolah lagi baguih kut :p

CinderLaLa said...

Good luck!! =) ngehehe..

KERTAS A4 BLOG said...

@Cinderlala... hohoho.. mekasih :p

Nora Shahaira said...

waaa....manyak cantik itu gambar kawen looo..

KERTAS A4 BLOG said...

@Kak nora... Hioo! gambar kawen memang cantek cantek looo... takde gambar kawen tak cantek looo...heheheh :p

Nora Shahaira said...

akak nora tag ko selagi boleh..hahaha

http://aurajarinora.blogspot.com/2011/02/contest-collage-kesayanganku.html

KERTAS A4 BLOG said...

@kak nora...huaaaah! hehehehe... nanti kami tengokkan :p

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------