Rindunya Kamponggg Halaman

Aku balik kampong 4/8/2011.. Tu yang sunyi blog ni.. 8/8/2011 baru balik Damansara semula. Tu pon kul 11 malam semalam baru sampai umah.. Drive sorang sorang... racing sorang sorang...

"Mane wife aku?"

Lupe nak bgtau rakan-rakan blog, wife aku da 2 bulan kat kampung hehehe... Aku da dapat sorang cahaya mata yang comel macam papa nyer... Baby Gurl...Dilahirkan pada tarikh yang sama masa aku bersanding dulu.. Kira planning cannnnteeeekkk punyaa hahaha... So untuk penghargaan wife aku yang da menanggung 9 bulan kandungan, aku bagi dia berehat di kampung sampai hari raya hahahahah! Baik kan aku ni :p

Rindunya aku pada my wife, my baby gurl, my parent... Semuanya di kampong halaman... huuuuuuuuuuuuuuu

6 comments:

Ct Aja said...

wau... mmg cantekk, hi3... tahniah... selamat menempuh alam kebapaan...hi3

waalllaa! said...

wow!! tahniah! semoga wife n anak sihat2 belake.. patot la senyap sunyi..

Fiqas said...

tahniah... :)

Reyha said...

kalau nak tunjuk penghargaan..sila la tunaikan janji yea....klu takkkkk.....hmmmmm

KERTAS A4 BLOG said...

@Ct Aja - mekasih cik Ct

@Waallaa - Insya Allah semua sihat... hehe

@Fiqas - mekasih Fiqas

@Reyha - janji ape?? tak tau :p

Reyha said...

ok fine!

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------