Adsense = Binatang Ekor Pender

Assalamualaikum

Salam Ramadhan rakan blogers!

Tengok tajuk tu.... Bukan mau provokasi.. Tapi mau sensasi hahaharharhahar!

Mase aku nak login akaun blog...tetibe terpandang kat belah tepi.... wahhhh! Cube tengok gambar di bawah!

Tengok dalam bulatan merah... anak panah tuuuu
Haaa... ape korang nampak... Adsense = ****

hahahhaha... hahahhaha... hahahhaha... hahahhaharammm!

14 comments:

waalllaa! said...

eh, tak sentuh pun lagi tu..tak kena samak pun lagi..hahaha..
aku tak join pun adsense,,aku pun xreti nak pakai bnda tu..haha

KERTAS A4 BLOG said...

@waalla... seb baik.. kalau tak kene cari air tanah la mu hahahaha... aku tanak pakai... sebab kalau pakai = simpan **** hahahahha :p

Encik Luncai said...

haha.. najis mughallazah

KERTAS A4 BLOG said...

@Encik Luncai....uuiiii... najis berat tu... jgn main itu benda bro hahahahahaw

Ct Aja said...

hahahhaa, kalau tengok saje kene samak tak...hihihihi, owner blog yg sebenar ni non-muslim ke erk...

ZORA said...

hahaha..ada mksud tersirat la 2..:P

KERTAS A4 BLOG said...

@Ct Aja... tak kene tak kene hehehe... owner blog mane tue?? owner blog Kertas A4 muslim.. owner blog adsense tak tauuuuuu hahahahah!

KERTAS A4 BLOG said...

@ZORA... hahahha... tersirat air sirap pak sirat kekekekkeek :p

ZORA said...

bukan2...zat yg terserat..hehehe..:P

Ct Aja said...

bukanla...msud sy owner besar blog kita semua..hi3

KERTAS A4 BLOG said...

@ZORA - terserat yang sesat kekekekekekeke :p

KERTAS A4 BLOG said...

@Ct Aja - owhhh... hahaha... owner blog spot ke? ghasenye macam non muslim.. tapi takder kuar gambar ekor pendek lagi kat iklan blog sepot hehehehhehhe... hehehhe... :p

juanita said...

OPsss.....apakahhh!!!!!

www.tetikusrusak.net

KERTAS A4 BLOG said...

@Juanita... :)

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------