LaGi BerKenaan HTC TouCh Diamond 2

Ehemmm....hehe... tak puas lagi menekan kebod nihh... Nak kongsi info pasal PDA ni lagi...

Taukah anda ada website yang best untuk pengguna PDA ni download application atau game yang best-best... KerTas A4 da banyak kali mendownload kat sini dan ternyata ianya boleh digunapakai untuk HTC touch diamond 2.

KerTas A4 nak kongsi sedikit gambar-gambar application dan game yang boleh didapati dalam website torr....torr...torrsobutt:
Credit to http://hd2apps.blogspot.com

Tu sikit je tuu...sebenarnye banyakkkkkkk dalam tu....Kalau nak lihat lagi banyak sila ke website di bawah:

http://hd2apps.blogspot.com/2010_12_01_archive.html

Tapi KeRtaS A4 nak ingatkan para pembaca, jika nak download berkenaan dengan upgrading system, minta baca betul-betul die punya langkah-langkah. Contoh macam sistem Android. Perkara macam ni melibatkan perubahan sistem internal PDA. Kalau rase macam goyang-goyang je, baik tak yah cuba, kang lain jadiknyer hehehehe....Terima Kassey.!

2 comments:

Reyha said...

bukan skrg tgh kemaruk ngan blackberry kerr?

KERTAS A4 BLOG said...

hehe....mula mula rase nak beli jugak..tapi lepas meneliti perbandingan dalam website, blackberry bold baru takleh lawan htc touch diamond 2 lagi hahahahaha...Muuuaaahahhahah!

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------