Lamanye Tak Update

Assalamualaikum 

First of all, Alhamdulillah..

Lama nye tak update blog. Thanks for visitor yang masih menyinggah blog Kertas A4 walaupon tuannya lama tak update. Many thing dah berubah... Termasuk lah kerja..

Aku da pon berenti dari tempat kerja lama yang penuh kontreversi tuh bulan 12 tahun lepas... Alhamdulillah, tempat kerja baru adalah best... Syukur kepada Allah S.W.T di atas limpah kurnia dan rezeki-Nya yang melimpah ruah. Baby pon sihat walafiat, dah nak masuk 7 bulan dah.. Pandai merangkak...

Banyak nya rakan blogger yang tak update blog.. What happen? Adakah sama macam aku.. Busy yang amat hehehhe... Anyway, tahniah buat  Blogger Ct Aja di atas perkahwinan nya yang bakal berlangsung tak lama lagi.. Inilah rezeki Allah S.W.T yang paling besar di dalam hidup kita.. Perkahwinan adalah titik mula nya kehidupan manusia yang ternyata mencabar..

Tahhniah juga buat blogger miss Blowie kerana telah mendapat Master. Beliau memang sungguh rajin menuntut ilmu... Kepada rakan blogger lain, jangan lupa tegur aku di sini... lama tak merapu dengan korang.. hehe..

Adiossss..!




4 comments:

Ct Aja said...

mekasih kertas A4... lamanya menyepi..alhamdulillah rezeki anak tu, moga rezeki brtambah2 pasni..

waalllaa! said...

tq, sebab still bertandang kat blog aku.. mane gambor anok nyer..nok tengok jugok.. anyway, thanx for da wish, n selamat bekerja di tempat baru.. rezeki anak tuuu... arapnye diberkati Allah selalu.

Figura Malaya said...

lama tak sekodeng blog ko.. --> luncai

KERTAS A4 BLOG said...

@Ct Aja... huhu ... Aminnn

@Waalllaaa... nanti da besar baru upload hahah!

@Figura Malaya... wahh.. ko luncai kee?? yee kee??

Post a Comment

 
----------------------------- -----------------------------